36539
Book
In basket
Produkcja cydru ma tysiącletnią tradycję, a w ostatnich latach przeżywa prawdziwy renesans. Stephen Wood wraz z ekipą Farnum Hill Ciders podpowiadają w tej książce, jak robić go domowym sposobem. Przekonasz się, że to całkiem proste. Wystarczy zaledwie kilka składników i parę sprzętów. Cała tajemnica tkwi bowiem w jabłkach. W tej książce znajdziesz szczegółowe instrukcje dotyczące produkcji, oraz rady, jak profesjonalnie smakować cydr. Źródło: www.empik.com
Availability:
Wypożyczalnia Brzeźnio
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Funding information note
Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego w ramach realizacji Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa 2.0 na lata 2021-2025
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again